Wczytywanie
30% rabatu na zamówienia 10 dni dla pracujących zdalnie!*

Zamów i ciesz się pysznym jedzeniem bez wychodzenia z domu. Posiłki przygotowane z zachowaniem najwyższych standardów sanitarnych. Dostarczane w hermetycznych opakowaniach pod drzwi specjalistycznymi samochodami-chłodniami.
Uwaga! Nie musi to być zamówienie ciągłe - dni można rozdysponować dowolnie korzystając z kalendarza zamówienia!
*Z uwagi na sytuację dieta Domowy Box jest objęta stałą zniżką - cena od 35 zł dziennie.

Bezpłatne porady dietetyczne z Łódzkim Pudełkiem
Bezpłatne porady dietetyczne z Łódzkim Pudełkiem
14 kwi 2019

Specjalnie dla naszych klientów przygotowaliśmy możliwość bezpłatnego skonsultowania diety z naszą dietetyczką ! 

Porady dostępne są od poniedziałku do piątku w godzinach 12-14 pod numerem telefonu 531-495 616. Wystarczy podać nazwę: Łódzkie Pudełko.

Pani Alicja to absolwentka Wydziału Nauk o Zdrowiu na kierunku Dietetyka na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi. Specjalizuje się w dietetyce ogólnej i klinicznej. Finalistka konkursu organizowanego przez Polskie Stowarzyszenie Dietetyków „Mądre żywienie-zdrowe pokolenie”. Zdobyła wyróżnienie w konkursie „Nauka i praktyka w zawodzie dietetyka” organizowanym przez Akademie Dietetyki. Kończąc studia otrzymała nagrodę Rektora Uniwersytetu Medycznego w Łodzi za ukończenie studiów ze średnią powyżej 4,5 i znalezienie się w gronie 5 % najlepszych absolwentów wydziału. Uczestniczyła w szkoleniu „Suplementy diety we współczesnym odżywianiu człowieka”. Posiada certyfikat ukończenia szkolenia „Żywienie i suplementacja w sportach wytrzymałościowych” organizowanym przez Dietetykę Sportową. Ukończyła również kurs „Żywienie w chorobach tarczycy” organizowany przez Medone Monika Selimi. Brała również w udział w szkoleniu prowadzonym przez Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej „Praktyczna dietoterapia cukrzycy typu I i II cz. 1 i 2”. Ukończyła również szkolenia organizowane przez Akademie Dietetyki Klinicznej, takie jak „Vademecum Dietetyki Klinicznej. Część I: Dieta w chorobach tarczycy, PCOS i insulinooporności według Evidence Based of Nutrition” oraz ” Vademecum Dietetyki Klinicznej. Warsztaty: Pacjent nefrodiabetologiczny w gabinecie dietetyka”. Zdała również egzamin prowadzony przez Fundację Insulinooporność uzyskując tytuł Specjalisty przyjaznego insulinoopornym. Brała również udział w licznych konferencjach naukowych dotyczących prawidłowego odżywiania w zdrowiu i chorobie. Od 3 lat pomaga pacjentom w zmianie nawyków żywieniowych w celu poprawienia zdrowia i sylwetki.

Skomentuj


Wczytywanie komentarzy...

Gdzie wozimy?

Łódź, Warszawa, Kraków, Katowice, Wrocław, Gdańsk, Gdynia, Sopot